Header

PoljoprivredaPoštovane članice BPW, gentili socie BPW, kao što znate, sukladno Statutu BPW Pula, u okviru naše udruge djeluje odbor Young BPW Pula, čija je koordinatorica i automatski članica Izvršnog odbora BPW - Tiziana Paris Rubelj.

Zbog povećanog broja upisa mladih poduzetnica u udrugu, a ujedno i prirodnog izlaska iz odbora onih članica Young BPW koje su navršile 35 godine, postoji potreba reorganiziranja članica Odbora Young BPW u okviru BPW Pula.

Stoga molimo sve BPW članice rođene 1981. godine i kasnije, a koje žele ući u odbor Young BPW u okviru BPW Pula, da se prijave našoj koordinatorici mladih poduzetnica na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i na znanje Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli..

Više o aktivnostima mladih poduzetnica BPW u Europi i u svijetu možete pročitati na web stranicama http://www.bpw-europe.org/young-bpw-europe-sp-515942148 i http://youngbpw-international.org/.

Privitci:
Preuzmite ovu datoteku (BPW Poziv 21Lis15.pdf)Poziv na sastanak