Header

maltaVjerujemo da ste dobro ispratile 2019. godinu, te s optimizmom zakoračile u lijepe osobne izazove i novu poslovnu godinu.

Krećemo u završnu fazu organizacije 3. Foruma BPW AdrionNet pa stoga pozivamo sve zainteresirane BPW članice na dva sastanka (jutarnji i večernji):

- petak, 10.01.2020.u 10,30 sati u Domu hrvatskih branitelja Pula radi razgleda prostora za plenarni sastanak, lobbying for shopping + izložbe + Gala večeru. Ujedno ćemo sačiniti popis volonterki za Forum, radi mogućnosti djelomične ili potpune nadoknade troškova registracije.

- utorak, 14.01.2020. u 18 sati u restoranu Stari Ribar Ližnjan, radi sažetka dogovora o Forumu i drugih sadržaja, uz mogućnost konzumiranja pizze. (Napomena: do Ližnjana preporučamo doći Šišanskom cestom).

BPW članice, predstavnici medija i osobe iz javnog života okupili su se povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana u Kući maslinovog ulja u Puli.

Goste je u ime Istarske županije pozdravila Sandra Čakić Kuhar, zamjenica Župana, a podzetnicama se obratila i Elena Puh Belci- zamjenica Gradonačelnika Pule, Zamjenica Gradonačelnika Vodnjana Diriana Delcaro Hrelja, te Direktorica TZ Pule, Sanja Cinkopan Korotaj.

Delegacija od 40-tak istarskih poduzetnica članica BPW Pula kluba sudjelovala je na 13. Forumu poduzetnica Podunavlja BPW Danube Net koji se održao u Minhenu od 21. do 24. studenoga 2019. godine.

Tema ovog foruma bila je budućnost u zapošljavanju žena i nove mogućnosti ženskog poduzetništva u Podunavskoj regiji na području digitalne ekonomije i Industrije 4.0. Na Forumu je također predstavljen i projekt Regije Baden Wurttemberg "Osposobljavanje žena za digitalizaciju u Podunavskoj regiji", te je održan i održan je Lobbying for shopping na kojem su izlagale i članice BPW Pula.