Header

BPW u ZagrebuBPW Prvi hrvatski klub Pula, hrvatski ogranak Međunarodne udruge poslovnih žena i poduzetnica BPW International, posjetio je 04.05.2018. Hrvatski sabor gdje su istarske poduzetnice sudjelovale na stručno-poslovnom susretu sa zastupnicima Hrvatskog sabora. Tema prezentacije na ovom susretu bila je Aktivna politika internacionalizacije mikro i malih poduzetnica Istarske županije u europskim okvirima, kao primjer dobre prakse te predstavljanje projekata osnaživanja poduzetnica BPW Lobbying for shopping i Predklasterizacije mikro i malih subjekata.

Stancija BuršićPoštovane članice, sljedeći Lobbying for shopping susret održat će se 02.03.2018. na Stanciji Buršić u Vodnjanu. Raspored našeg susreta:

16,30 Dragica Lukin vodi radionicu izrade slastica (participacija 10 kn),
18,00 Lobbying for shopping,
19,00 Networking večera.

Molimo vas da se za dolazak prijavite na 098 421 333 (Darinka Buršić) ili na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli..

PulaPovodom 17. obljetnice BPW Pula i predstojećeg Međunarodnog dana žena 8. ožujka Župan sa suradnicima održat će tribinu za naše članice i gošće na temu Mjere Istarske županije za poticanje ženskog poduzetništva u srijedu 28. veljače 2018.godine s početkom u 11 sati u prostorijama Politehnika Pula, Riva 6.

Uvodnu riječ uputiti će Župan Istarske županije mr.sc. Valter Flego sa suradnicima.

Molimo da do 15.02. pošaljete vaša pitanja iz gospodarske prakse (prepreke u poslovanju) ili socijalne infrastrukture (cjelodnevno zbrinjavanje mlađe populacije, domova za odrasle i sl.) koja su u nadležnosti rješavanja Istarske županije ili jedinica lokalne samouprave, kako bi uredili smjernice za pravovremene i kvalitetne odgovore na samoj tribini.

Također vas molimo da radi planiranja prostora prijavite vaš dolazak najkasnije do 15.02.2018.