Header

Stancija BuršićPoštovane članice, sljedeći Lobbying for shopping susret održat će se 02.03.2018. na Stanciji Buršić u Vodnjanu. Raspored našeg susreta:

16,30 Dragica Lukin vodi radionicu izrade slastica (participacija 10 kn),
18,00 Lobbying for shopping,
19,00 Networking večera.

Molimo vas da se za dolazak prijavite na 098 421 333 (Darinka Buršić) ili na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli..

PulaPovodom 17. obljetnice BPW Pula i predstojećeg Međunarodnog dana žena 8. ožujka Župan sa suradnicima održat će tribinu za naše članice i gošće na temu Mjere Istarske županije za poticanje ženskog poduzetništva u srijedu 28. veljače 2018.godine s početkom u 11 sati u prostorijama Politehnika Pula, Riva 6.

Uvodnu riječ uputiti će Župan Istarske županije mr.sc. Valter Flego sa suradnicima.

Molimo da do 15.02. pošaljete vaša pitanja iz gospodarske prakse (prepreke u poslovanju) ili socijalne infrastrukture (cjelodnevno zbrinjavanje mlađe populacije, domova za odrasle i sl.) koja su u nadležnosti rješavanja Istarske županije ili jedinica lokalne samouprave, kako bi uredili smjernice za pravovremene i kvalitetne odgovore na samoj tribini.

Također vas molimo da radi planiranja prostora prijavite vaš dolazak najkasnije do 15.02.2018.

PrezentacijePoštovane članice, najavljujemo sljedeći sastanak BPW članica u četvrtak, 1. veljače 2018. u 18 sati, u prostorijama Istarske razvojne agencije (IDA), Mletačka 12/IV.

Na sastanku ćemo razgovarati o nadolazećim događanjima i predstaviti naše članice: radionica NLP i coaching (Svjetlana Prkić), prezentacija Čari ljekovitih mediteranskih biljaka u kozmetici i hrani (Dubravka Orlić Bašlin), informacije o programu Škole stranih jezika Porta Vitae (Dubravka Mikić), informacije o petodnevnom putovanju na 1. Forum BPW AdrionNet u Ateni, 17.-21.10.2018. s polaskom iz Venecije, te druge teme.