Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Koronavirus - Mjere za pomoć gospodarstvu

Mjere
Mjere
Mjere

Temeljem dogovora s Izvršnim Odborom BPW Pula, a u suradnji s Obrtničkom komorom Istarske županije te sukladno odlukama Epidemiološke službe, obaviještavamo vas da je 3. Forum BPW AdrionNet odgođen na 2. listopad 2020.

Forum će biti organiziran, promoviran i potican u sklopu Obrtničkog sajma temeljem dogovora s Obrtničkom komorom Istarske županije te u suradnji sa svim pokroviteljskim institucijama.

Udruga BPW Prvi hrvatski klub Pula osnovana je 2. ožujka prije 19 godina. Zajedno smo rasli i umrežavali se. Iza nas stoji puno timskog rada, poslovnih i osobnih prijateljstava, i na tome svima hval.

Pozivamo vas na obilježavanje 19. obljetnice BPW Pula i Dana žena uz druženje, u ponedjeljak 09.03.2020. u 18 sati u Domu hrvatskih branitelja.

Neovisno o daljnjem razvoju epidemije i sudbini ovogodišnjeg održavanja, AdrionNet Forum će objaviti Digitalnu knjižicu Foruma na engleskom jeziku (Digital booklet) koja će se distribuirati na razne načine, a koja će sadržati sljedeća poglavlja: uvodničari (welcome and introductory addresses), panelisti (panelists), izlagači (expositions), izvođači (performers), sponzori (sponsors) te koordinatori i volonteri (coordination & volunteers).

Molimo sve članice koje imaju jednu od navedenih uloga da nam pošalju svoju fotografiju, ime prezime te naziv tvrtke. Hvala.

Poštovane članice, želimo vas obavijestiti o BPW aktovnostima u sljedeća tri mjeseca (veljača, ožujak i travanj 2020.):

- Petak 07.02.2020. u restorana Vesna Loborika u 17,00 održat će se sastanak volonterki za 3. Forum BPW AdrionNet te se izabrati koordinatorice Foruma po aktivnosti), a razgovart ćemo i o opremanju stolova za Lobbying for shopping tijekom Foruma. Posjećamo sve naše članice koje žele sudjelovati na Forumu da se registriraju za sudjelovanje i uplate usluge koje će koristiti.

- Petak 07.02.2020. u restorana Vesna Loborika u 18,00 sati održat ćemo Predvalentinovski Lobbying for shopping. Cijeja večere s pićem je 130 kuna, rezervaciju stola (i eventualno izložbeno-prodajnog punkta) izvršite direktno kod Vesne Grubešić na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. ili mobitel 091 253 5891.

ban adrionnet bpw

Pokrovitelji udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.