Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Koronavirus - Mjere za pomoć gospodarstvu

Mjere
Mjere
Mjere

Pozivamo vas na BPW virtualni sastanak u petak 15.01.2021.u 19 sati. Na sastanku ćete se upoznati s aktivnostima članica udruge BPW prema kolegicama Udruge poduzetnica Banovine (5 minuta), obilježit ćemo 20. obljetnicu BPW Pula i najaviti aktivnosti u 2021.g., te saslušati predavanje Vane Dominis, dipl. gestalt psihoterapeutkinja - "Psihička otpornost poduzetnica u vrijeme krize". 

Naše  Young BPW s  koordinatoricom Tizianom Paris pozivaju vas na Zoom Meeting koji će se održati 17.12.2020. u 17,00 sati. Na susretu će se predstaviti Young BPW mlade poduzetnice, razgovarat će se o prijedlozima i organizaciji za iduću Zoom konferenciju te će se uputiti čestitke / želje za 2021.

Mlade poduzetnice su temelj poduzetničke budućnosti te je uvijek poučno slušati njihova iskustva.

Prvi Zoom Lobbying for shopping prošao je vrlo uspješno, pa vas pozivamo na Lobbying for Shopping Zoom susret 07.12.2020. u 19 sati. Na ovom susretu imat ćete priliku pogledati sljedeće: Novogodišnja  poruka naših kolegica iz Teama za osobni razvoj (moderatorica: Vanja Prvulović, BPW članica); Predstavljanje ponude roba i usluga naših članica (pripremite 1-2 slajda s opisom / fotografijom vaše robe / usluge, prigodan novogodišnji popust i kontakt podatke) - posebno se veselimo predstavljanju naših članica iz Buzeštine i sjeverozapadne Istre, kako bi se sve upoznale sa vašim djelatnostima); Upoznavanje poslovnih žena - BPW članica koje nemaju ponudu vlastite robe i usluga (moderatorice predstavljanja članica i ponude Mojca Tavčar Benčić i Izabela Vitasović).

Iz web kataloga

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.