Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Ispis

Sinapsa

Poslovno i osobno savjetovanje, edukacija
Opis

Sinapsa, poslovno i osobno savjetovanje i edukacija

Vlasnica: Vanja Prvulović (Mag. psych, (H)NLP trener, Gestalt psihoterapeut)

Adresa: Kaštel 1, 52211 Bale

Zemlja: Hrvatska

Tel: +385 (0)91 897 19314

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Web: www.sinapsa.com.hr

Facebook: https://www.facebook.com/Sinapsa.Bale/

Instagram: https://www.instagram.com/sinapsabale/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/sinapsa-consulting

Djelatnosti:

Sinapsa se bavi organizacijskom dijagnostikom, selekcijom, psihološkim profiliranjem i centrima procjene kompetencija zaposlenika, mentorstvom i konzultiranjem menadžera, razvojem timova kroz predavanja i radionice kreirane isključivo prema potrebama poslodavaca, NLP akademijom, coachingom i individualnom psihoterapijom. U svome pristupu i radu oslanjam se na znanje dobiveno studijem psihologije, edukaciju iz Humanističko neurolingvističke psihologije, Brain based leadershipa, Gestalt psihoterapiju te višegodišnje iskustvo. Holistički pristup pojedincu i organizaciji te poznavanje psihološke pozadine u procesima kroz koje prolaze, ključna je prednost koju živimo kroz moto "Kreni u promjenu jer nikad ne znaš koliko daleko možeš stići."

 

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.