Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Ispis
logo_perosevic

Domaća radinost Perošević

Personalizirani i unikatni suveniri za razne prigode
Opis

Domaća radinost Perošević

Vlasnica: Darija Perpšević

Adresa: A. Starčevića 111, 31 550 Valpovo

Zemlja: Hrvatska

Tel: +385 (0)92 1407 457

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Djelatnosti:

Pokreće me ljubav prema tradiciji i običajima Slavonije, a moje djelotvorne marljive ruke pretvaraju kreaciju u niz suvenira i poslovnih poklona.

Ispunjavam želje i potrebe svojih kupaca i radim personalizirane i unikatne suvenire za razne prigode i s motivima po želji kupca.

To su slavonske bočice s pripadajućim rukom vezenim šeširićima, za svatove, lovački setovi, setovi za ribiče, vatrogasni setovi, te suveniri s motivima gradova i kulturnih znamenitosti. Poklon pakiranja su po želji i narudzbi kupca u prigodnim ukrasnim kutijama koje šaljem poštom osobi kojoj je poklon namijenjen, ako je to želja kupca. Kada je neobično iznenađenje, poklon ima dvostruku vrijednost.

Svoje iskustvo obogatila sam učenjem u projektu Ženska perspektiva, te sam nagradena za širenje palete slavonskih suvenira za Osječko-baranjsku županiju koji promiču očuvanje tradicije. Proizvode možete pogledati i naručiti putem moje Facebook stranice "Domaća radinost Perošević".

 

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.