Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Na inicijativu BPW Pula Young 22.02.2021. godine organiziran je Webinar na kojem je najavljena Konferencije Women on Boards te održana radionica BPW članice Ivane Butorac "Law&Blog: Sve što morate znati o kolačićima na web stranici i pravnoj usklađenosti".

Na radionici su BPW članice mogle više saznati o pravnim osnovama o kolačićima i načinu prikupljanja podataka za vlasnike web stranica, osnovama politike privatnosti za web stranice, koje podatke web stranice sakupljaju o korisnicima, osvijestiti korisnike web stranica o privatnosti na internetu te vidjeti primjere dobre i loše prakse o kolačićima.

Radionicu možete pogledati na https://drive.google.com/file/d/1SMbwSZSXFrMWQJOIljvTarGmld_p0MAw/view

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.