Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

BPW Pula na dan 03.03.2021. obilježava 20. obljetnicu osnivanja BPW Prvog hrvatskog kluba Pula. Sukladno epidemiološkoj situaciji, u srijedu 03.03.2021. imat ćemo simbolički susret uz kavu na otvorenom, u 11 sati na terasi pulskog Circola. Pozivamo vas da nam se pridružite.

Na taj isti dan u 20 sati imati ćemo Zoom BPW Candle light digital party, ležerno druženje uz prikaz galerije fotografija naših članica s raznih susreta i aktivnosti.

Fotografija je najjednostavniji način da prikažemo 240 sastanaka, 30 BPW Lobbying for Shopping susreta, 4 međunarodna poslovna susreta u Puli sa cca 800 sudionika, 20 studijskih putovanja u inozemstvo sa cca 700 naših članica i isto toliko članica iz drugih zemalja, bezbroj edukacija, informacijskih susreta, nastupa na sajmovima ...

Hvala što svojim članstvom podupiremo zajednicu i gradimo žensko poduzetništvo.

Zoom BPW Digital party 03.03.2021.u 20 sati - Žuti detalj na garderobi, svijeća za Candle-light dinner, čaša pjenušca, gledanje YouTube videa i fotografija s naših druženja. Otvoreni mikrofoni za naše komentare.

Topic: BPW 20th Birthday Party

Time: Mar 3, 2021 08:00 PM Sarajevo, Skopje, Zagreb

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/95338179892

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.