Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

BPW Pula od ove godine obilježava međunarodni Dan jednakih plaća Equal Pay Day (EPD) kojeg je na inicijativu BPW Europe usvojila Europska komisija. Jednakost plaća žena i muškaraca zagarantirana je Ustavom RH i Zakonom o radu (čl. 83, 91), te kolektivnim ugovorima, ali u praksi postoje značajne razlike. Žene imaju do 11% nižu plaću od muškaraca u istoj djelatnosti, i 28% niže mirovine.

Boja EPD je crvena. Okupljanje će biti u petak 27.05. u  18 sati ispred Arene Pula. Ukrcat ćemo se u crveni bus Pula City tour (vlasništvo naše članice Lorene Boljunčić), te krenuti u 45-minutno razgledavanje pulskih znamenitosti. Nakon toga (oko 18,45) održavamo crveni cocktail party (obučene u crvene detalje)  na terasi restorana Amfiteatar, vl.Deniz Zembo.

Za naše članice cijena autobusa je 50 kn a za cocktail party (zakuska + piće) 100 kn. Prijave kod Lorene Boljunčić na 099 410 5002 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. .

U četvrtak 09.06. s početkom u 18,30 sati u prostorijama IDA Pula, naša članica Vana Dominis, diplomirana gestalt psihoterapeutkinja iz obrta Lumen Laboratorium, održat će radionicu: Kako gestalt terapija može pomoći poduzetnicama u osobnom i profesionalnom rastu i razvoju.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.