Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Ispis

Zlatne ruke

Ustanova za zdravstvenu njegu i fizikalnu terapiju
Opis

Ustanova za zdravstvenu njegu i fizikalnu terapiju "Zlatne ruke - Vesna Plavšić"

Vlasnica: Vesna Plavšić

Adresa: Fojbon 5, 52100 Pula

Zemlja: Hrvatska

Tel: +385 (0)52 505 884, +385 (0)52 505 680, +385 (0)98 939 1651

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Web: www.zlatneruke.hr

Facebook: https://www.facebook.com/zlatne.ruke.pula

Djelatnosti:

Kao pravni sljednik Samostalne prakse gđe Vesne Plavšić koje je pružala zdravstvene usluge od 1993. godine, 25.03.1996. godine sa radom je započela Ustanova "ZLATNE RUKE – VESNA PLAVŠIĆ". Ustanova obavlja djelatnost temeljem odobrenja Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Glavni ciljevi i aktivnosti naše Ustanove su pružanje zdravstvenih usluga pacijentima u njihovom domu iz djelatnosti zdravstvene njege, fizikalne terapije, sanitetskog prijevoza. Zdravstvene usluge se pružaju i u sjedištu Ustanove u kojoj još djeluje Savjetovalište za očuvanje zdravlja s preventivnim programima (nutricionističko savjetovalište, masaža i magnetna terapija).

Svi djelatnici medicinskog smjera posjeduju licence za samostalan rad.

 

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.